ОВЕН Заслужено признание в почивния ден ще събуди озлобление и желание

...
ОВЕН Заслужено признание в почивния ден ще събуди озлобление и желание
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Заслужено признание за Овните, Телците с прибързани упреци

ОВЕН 

Заслужено самопризнание в почивния ден ще разсъни настървение и предпочитание на неприятели да ви навредят. Запазете успокоение и не изневерявайте на себе си, като се впуснете да защитавате и налагате погрешна информация. Изчакайте да чуете мнението на сътрудниците си и ще се убедите, че ви поддържат напълно. Не допускайте безпричинни конфликти- умереността съответствува с повелята на ретроградния Меркурий. Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията,  възникнали без причина още сутринта, сред вас и интимната ви половинка. Причината за неналичието на предпочитание за полови удоволствия се крие и във вашето държание, което би трябвало да измененията.

ТЕЛЕЦ

Прибързано изречените упреци към сътрудниците ви в почивния ден могат единствено да ви навредят. Запазете успокоение, бъдете виновни и тактични, не обвинявайте хора, които въобще не са правили интриги зад тила ви, само че сте недоверчиви поради ретроградния Меркурий. Наложете си самодисциплина, с цел да завършите сполучливо служебните си задания. Не рискувайте престижа си на работното място, поради изречени от нас сериозни думи! Отношенията с обичаните ви се успокояват и ви оказват помощ да надмогнете страничните кахъри. Пазете се да не обидите някого с недомислените си думи. Ако имате предпочитание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре.

БЛИЗНАЦИ

Склонни сте да се ровите в ненужни елементи в този почивен ден и да си внушавате проблеми, нетипично за вас, само че си имате ваша причина да сте потиснати и недоволни. След довеждане докрай на поставените изключителни задания ще осъзнаете, че даже не сте си мечтали за впечатляващото възнаграждение, което ви разрешава и вложения. Очаква ви сполучлив ден в интервала на ретроградния Меркурий. Личният ви живот изисква да измененията държанието си и да се грижите повече за интимните си връзки. Не са изключени прояви на ревнивост, благи дами. Сексуалните ви връзки за следващ път са в рецесия. Причината е във вашите прищявки и постоянно неодобрение.

РАК

Общувате през целия почивен ден, само че в действителност запознанствата ви са най-вече с несъответствуващи хора, които не ви схващат, макар че желаят да научат всичко за вас, с цел да популяризират информация и да се вършат на знаещи. Впечатлени сте от комплиментите и обожанието им, само че не забравяйте, че ви ласкаят ви точно поради прикрити и нечестни планове, освен това във времето на към момента ретроградния Меркурий. Днес е подобаващия миг, изискващ от вас непременно  да хармонизирате фамилните си връзки. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна приятност.

ЛЪВ

По-добре е да избегнете диалозите в почивния ден и да не уреждате заеми с другари и чиновници в банка или финансова къща. Без значение е дали заемате управителен пост или сте заети със личен бизнес. Разочаровани сте, че сътрудниците ви се отклоняват от набелязаната посока и вредят и на вашите проекти. Избегнете финансови загуби, макар че Меркурий е назадничав, като не се съгласявате да подготвяте за автограф неразбираеми контракти. Ще откриете своята половинка, в случай че към момента не сте я срещнали и ще забравите самотата. Ще се влюбите от пръв взор, само че гледайте и с очите на разсъдъка. В интимните връзки очаквайте проблеми. Сексът с новия ви сътрудник е разрешен, в случай че сте се уверили в възприятията им.

ДЕВА

Ако имате желание да пътувате в почивния ден не уговаряйте настоятелен срещи, с цел да не създадете с отсъствието си отрицателно отношение към себе си. Не подготвяйте за автограф финансови документи с неразбираеми клаузи, даже и с друга от днешната дата тъй като при ретроградния Меркурий    единствено с уместност и милосърдие ще съумеете да постигнете триумф. Направете цялостна инспекция на вашите фирмени и счетоводни документи, изключително откакто след броени месеци идва отчетния интервал за годината. Денят благоприятства основаване на семейство, или решение за годеж и брак, в случай че още не сте го взели, както и за определяне на хармонични фамилни връзки. Сексуалните ви връзки са хармонични, в случай че контролирате възприятията си и не сте заядливи в леглото.

ВЕЗНИ

Говорете с финансови институции за кредитиране на ваш бизнес, в случай че имате другари, работещи в тях, макар че деня е почивен. Не пропускайте при ретроградното придвижване на Меркурий да се задълбочите в изискванията на банката, четете сред редовете и написаното с съвсем незабележим шрифт, с цел да не се окажете разочаровани. Стабилизирайте постигнатото досега, другояче рискувате да се сринете когато не очаквате. Денят е съвършен за изявление по отношение на работа или за показване на нови хрумвания. На дамите следва сантиментална среща. Общуването с обичания ви е заредено с доста позитивни страсти. Зарадвайте интимния си сътрудник с хубав букет и шампанско. Сексът ще ви освободи от напрежението.

СКОРПИОН

В почивния ден не давайте обещания за заеми поради добродушието, което е част от вашия темперамент и не се съгласявайте на вложения, за които нямате задоволително предварителна информация. Не се постановат рисковани дейности, а и не трябва да ги допускате. Бъдете изключително внимателни, Меркурий е назадничав.  Заради финансовите си триумфи, доказани и от вашите доходи в този ден, рискувате да се сблъскате със настървение и злоба. След работа, когато се приберете вкъщи и се пригответе за сантиментална среща. Влюбените да споделят възприятията си. Сексуалният ви живот изисква да сте по дейни и да не се притеснявате от разнообразието, което е прелестно на обичаните ви.

СТРЕЛЕЦ

Ще достигнете нов връх в професионалното си развиване, макар че деня е поивен. Отменете срещите и съвещанията с сътрудниците си или с вашите подчинените, без значение по кое време сте ги възнамерявали. Анализирайте финансовото си състояние. Денят е съвършен за приготовление на контракти, само че не и за подписването им. При нужда потърсете в интернет финансовите и банкови институции, които да посетите, тъй като такава е повелята на ретроградния Меркурий. Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете възприятията си още през днешния ден, а дали ще ви отговорят със същото ще разберете в идващите дни. Сексът ви доставя наслаждение, в случай че е взаимно мечтан. Ако сте фамилни не изневерявайте, тъй като ще ви разкрият.

КОЗИРОГ

С помощта на сътрудници, с които към този момент си сътрудничите, ще постигнете с лекост материални триумфи. Чувствате се изпълнени с сила и сте устремени към нов връх, макар че деня е почивен. Промените са във ваша изгода, в случай че ги предприемате внимателно, Меркурий е назадничав. Изявете опциите си на работното си място, в случай че се занимавате с изкуство или с научна работа, само че с разсъдък и без припряност. Не си мислете, че обичаните ви ще гадаят какви усеща изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви връзки са хармонични, само че сте склонни да проявявате експанзия в леглото, нетипична за вас, благи дами, която няма да се хареса на интимната ви половинка.

ВОДОЛЕЙ 

Имате постоянна кариера и добра заплата, само че рискувате в почивния ден да пропилеете опциите си поради вашата доверчивост и предпочитание да блеснете в ново занятие, макар че ви липсват познания и умения с цел да започнете новата работа. Анализирайте деликатно постъпките си. В положение сте непринудено и прочувствено да вземете решение и да пристъпите към смяна на работното си място. Не разчитайте на шанса си при ретроградното придвижване на Меркурий. Предпазвайте се от спорове с обичаните си. Не съсипвайте възобновената естетика в връзките си. Създайте си приятни страсти, отдайте се на интимни мигове и мечтани полови удоволствия с обичаните си.

РИБИ

Обсебени сте от мисълта за идните благоприятни условия даряващи ви положителни доходи, единствено дето не трябва да подписвате съглашение и да инвестирате. В почивния ден може да проведете прелиминарен диалог за финансово съдружничество. Съхранете извоюваните пари, с цел да не съжалявате, че сте пропуснали по-добри, освен това ваши персонални планове. Самочувствието ви подтиква към импулсивност и податливост да рискувате изключително при ретроградното придвижване на Меркурий.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР